frost

Kan inte låta bli att skriva en rad. Har gjort många inlägg i mitt huvud, men inte så mångar har kommit upp i verkligheten.
Sitter och försöker läsa, men läser mest saker jag inte ska läsa. Har en bok som ska bli klar tills på tisdag samt 3 tentor att plugga till. Hm, hur tänkte jag där egentligen? Ska också gå ner till Folkes och köpa ett kuvert eftersom jag ska försöka få iväg mitt studieintyg till en fond från vilken ska har ett stipendium att hämta ut. För gamla synder, gymnasiet. Innan dess borde jag duscha och frosten utanför, som gör mig glad i magen, lockar mig inte till att blöta ner mig. Men jag är jäklarns pepp på att gå ut i den. Måste till mitt rum och hämta min kameraladdare. Borde ta lite bilder, eller nej. Jag vill ta lite bilder. Mer vilja, mindre borden och måsten.
Satt just och tänkte på hur skönt jag tycker det är att ha få lektionstillfällen och mycket hemjobb. En del går till biblioteket för att plugga, en del går till fik. Jag gillar att sitta hemma. Lägga upp sig dag som man vill. Tyvärr brukar arbetsmyran inom mig lägga ner på eftermiddagen så det som inte blir gjort innan dagens lektion, brukar dessvärre inte bli gjort alls den dagen. Men jag försöker lära mig att inte lägga så stor vikt på det. Visst, jag är inte jättebra i tid, men ingen stress, jag blir ju klar ändå.
Nu ska jag plöja lite bok. Am kützeren Ende der Sonnenallee. Hej!

RSS 2.0